UNEXPECTED

DISSABTE 19 DE JUNY DE 2021  20:30H

AUDITORI VINSEUM

Sergi Sirvent, piano
Tempe Hernández, contrabaix
Dani Domínguez, bateria

UNEXPECTED es pot definir com un power trio amb alts nivells d´interacció. Tanmateix, no és només un trio de jazz, és un grup de música que no renuncia a la sonoritat del conjunt, una actitud potser més típica del rock. Són instrumentistes complets, compromesos amb un so únic i identificable, on la creativitat i les habilitats de Sirvent, el carisma i el savoir faire de Tempe Hernández i l’energia inesgotable de Dani Domínguez, s’uneixen per a fer un viatge inesperat cada cop que pugen a l’escenari.

El grup ha tingut diverses etapes, entre pauses i reactivacions, però ja en els seus primers passos (2002) es va adonar que tenia un so molt singular, ple de textures, que el duia a viatjar per territoris fronterers del jazz, el blues, el rock, el free i l´avantguarda, sense oblidar les músiques d’arrel i la world music

És aquest, doncs, un grup que no té por de trencar amb els dogmes i barrejar diferents estètiques, sempre des de l’òptica compositiva de Sirvent.

El 7 de Març, del 2020 van enregistrar la seva actuació en directe a la sala Jamboree de BCN, pocs dies abans del primer confinament per la COVID. Aquest és el 6è disc del trio, de nom OVERGROUND, i és el que presentaran en aquest concert al VINSEUM, acompanyat probablement d’alguna sorpresa més.

COMPRA L'ENTRADA