DANI PÉREZ TRIO & BENET PALET

DISSABTE 21 De novembre, 20:30H
AUDITORI VINSEUM

tres tambors

Dani Pérez, guitarra
David Mengual, contrabaix
David Xirgu, bateria
Benet Palet, trompeta

Aviat farà vint anys que el guitarrista Dani Pérez va formar el seu trio, i ho feia amb uns companys de viatge que son referència absoluta al nostre País, el contrabaixista David Mengual i el bateria David Xirgu. Amb el pas del temps, el grup s'ha retrobat en múltiples aventures musicals, artísticament no exemptes de risc. Aquesta història en comú els ha fet més còmplices i més intuïtius en cada nova etapa, més enllà de formalitats.

En una nou trajecte en comú d’aquest viatge en comú, representat pel disc “Resumen”, el grup experimenta amb un catàleg de composicions pròpies que, essencialment, volen transmetre claror i sintaxi, i s'emparen en els reptes interpretatius que els suggereix cada nova actuació. 

A “Resumen” (Underpool, 2017), el seu tercer disc com a líder, Dani Pérez ha enregistrat unes composicions que sorgeixen de les seves vivències, desitjos i anhels més íntims, on s'hi descriu l’univers que l’envolta, la banda sonora que ell mateix voldria escoltar, on ens mostra el seu poderós llenguatge, tan admirat pel públic. 

Mengual i Xirgu, també motors del projecte, mostren la seva complicitat i esdevenen els interlocutors perfectes, convertint la música del trio en el referent de tota una generació de músics. 

En aquesta actuació, s’hi incorpora el trompetista Benet Palet, un dels “enfants terribles” d’aquest instrument al País, posseïdor d’un esperit poètic i innovador que, tot sovint, desemboca en la lliure improvisació. La seva participació serà un dels al·licients d’una vetllada que promet molts moments emocionants.

Preu: 12€

Entrada Reduïda: 10€ (Amics del Vinseum. Jubilats i Entitats en conveni amb el JazzClub: Omnium Cultural, Casino Unió Comercial, Swing Vilafranca, Biblioteca Torres i Bages).

Alumnes EMMDC i EMAP menors de 18 anys (5€): Compreu a taquilla el dia del concert.

Atenció: Places limitades.

Patrocina: CATÀNIES VIA

 

Compra L'ENTRADA