PEP MULA – M U L A II

Dissabte 15 de febrer de 2020

Auditori Vinseum, 20:30h

El bateria Pep Mula ha tornat a l’estudi amb el seu quintet M U L A per enregistrar el segon volum d’aquest projecte editat amb el segell UnderPool (UNDP40). En aquest nou disc la música de M U L A va un pas més enllà i consolida un so personal i definit, ple de textures que acompanyen melodies properes, i on la improvisació és l’ingredient principal.

Les composicions que formen M U L A _\ ens donen l’oportunitat de descobrir l’imaginari d’un músic que no defalleix en la cerca creativa. Una actitud que l’ha portat a consolidar aquest projecte i a fer-lo créixer gràcies al suport de Jordi Matas a la guitarra elèctrica, Txema Riera al piano, Miguel “Pintxo” Villar al saxo tenor i Marc Cuevas al contrabaix, quatre dels músics més destacats de l’escena actual que hi han aportat la seva personalitat i un so inconfusible.

Pep Mula neix a Barcelona i des de petit sent la passió per la música que li encomanen els seus pares, tots dos músics. Inicia classes de piano i llenguatge musical al Conservatori de Barcelona i el 1995 comença els estudis de bateria a l’Aula de Música Moderna i Jazz del Conservatori del Liceu. L’any 2004 finalitza la seva formació a l’Escola Superior de Música de Catalunya on estudia amb Jo Krause i David Xirgu entre d’altres. Forma part de diferents projectes tant en l’àmbit de les músiques improvisades com del pop-rock, que l’han portat a actuar a diferents festivals del territori català, espanyol i europeu. Actualment també lidera el seu propi grup amb qui ha editat el seu segon disc M U L A  _\

Formació per aquest concert: Pep Mula (bateria), Txema Riera (piano), Miguel “Pintxo” Villar (saxo tenor), Dani Pérez (guitarra), David Mengual (contrabaix)