AGENDA

AGENDA

30è FESTIVAL L’HORA DEL JAZZ
Memorial “Tete Montoliu”

Jazz Club Vilafranca & Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya

Dissabte 26 de setembre, 20:30h
(Obertura de portes 20h)
AUDITORI VINSEUM

Steam Quintet és un projecte que neix de la inquietud dels seus integrants per apropar-se al llegat musical de les grans figures del jazz, i recuperar els repertoris dels discs més emblemàtics d'una època. El quintet duu a terme aquest proposta elaborant monogràfics d’aquells Discs, amb arranjaments propis i oferint-nos una visió personal i innovadora de les composicions triades.

Bud Powell “Jazz Giant (1954)”, Clifford Brown “Study in Brown (1955)”, “Cliffird Brown and Max Roach at Basin Street (1956)”, Cannonball Adderley “Live in Paris (1960)” Freddie Hubbard “Ready for Freddie (1962)”, “Hub-Tones (1962)” són alguns dels discs que ha treballat la banda, absorbint-ne l’energia i presentant-los amb un directe fresc i contundent que no deixa indiferent ningú.

En aquesta ocasió, presenten l’album, “Live At the Pershing (1958)” de l’aclamat pianista Ahmad Jamal, un compositor de referència en el món dels standards.

Preu: 12€

Socis del Jazz Club: Reserveu la vostra entrada al mateix web, amb cost 0.

Amics del Vinseum: Compreu al web amb descompte (10€)

Entitats amb conveni: Omnium Cultural, Casino Unió Comercial, Swing Vilafranca, Xarxa de Biblioteques i Alumnes EMMDC i EMAP menors de 18 anys: Compreu a taquilla al mateix Auditori, a partir de les 19h30

Ús de mascareta, obligatori per accedir al concert.

Atenció: Places limitades.

Demanem que s’arribi al concert amb antelació per evitar aglomeracions.

STEAM 5tet

Oriol Fontclara: Saxo/Flauta
Pol Padrós: Trompeta
Tomàs Fosch: Piano
Eric Kopetz: Contrabaix
Santi Colomer: Bateria

T'agrada?

Doncs comprateix-nos.