Skip to main content

NÉSTOR GIMÉNEZ POCKET ORCHESTRA

21 Abril 2023

20:30 h.

Auditori Vinseum

15€ - Socis JazzClub i CineClub: 10€ - Entrada reduïda 12€ (Entitats col·laboradores, Amics Vinseum, Jubilats i Alumnes EMMDC i EMAP)

TETRALOGY

Néstor Giménez, piano i composicions
Gabriel Amargant, clarinet
Sara Balasch, violí
Adrià Plana, guitarra electro-acústica
Jordi Cabestany, visuals en directe 

El compositor i multi-premiat pianista Néstor Giménez, format a l’ESMuC i un dels actuals impulsors de la Barcelona Art Orchestra, presenta 'Tetralogy' (Seed Jazz, 2021), àlbum a quartet que sona com una "orquestra de butxaca" i que ens transporta als universos estimulants de Mad Max i Indiana Jones per mitjà del Jazz de cambra. 'Tetralogy' són dues suites de música original inspirades en aquestes dues tetralogies cinematogràfiques. És un pas més en la cerca d’idees compositives entre la música clàssica i contemporània i el món del Jazz. 

Es tracta de peces meticulosament treballades, amb un punt d'improvisació, interpretades per quatre músics de trajectòria consolidada, molt vinculats a l'escena actual i que, a més, tindran un acompanyant de luxe. L’artista Jordi Cabestany ha acceptat el repte d’oferir, en rigorós directe, uns visuals inspirats tant amb les dues tetralogies cinematogràfiques com en la interpretació de la música mateixa. Una experiència tan sorprenent com irrepetible.                       

                 JoanRubio           CineClubVila             LogoVinseum   

 incavi