Skip to main content

LUCIA FUMERO - Universo Normal

24 Abril 2021 |

Auditori VINSEUM

Lucia Fumero, piano i veu
Martín Leiton, contrabaix i leona
Juan Rodríguez Berbín, bateria

Aplegant influències musicals d’arreu del món, Lucia Fumero estrena el projecte “Universo normal”. La música i les lletres, totes originals, es mouen d’un indret geogràfic a l’altre plenes de vitalitat i harmonia. Aquest univers, amb arrels en la cançó popular, es consolida i transforma per mitjà de l'excel·lent bagatge tècnic que la pianista ha adquirit tant en el món clàssic com en el jazz. El resultat és un repertori, tant el cantat com el purament instrumental, ple de colors únics i singulars. Lucía Fumero s’expressa amb un ritme carismàtic i personal, i alhora, impressionista, dos conceptes sovint oposats que, a les seves mans, es retroalimenten, deixant-nos una fluïdesa captivadora.

Lucia Fumero es presenta amb dos autèntics líders de l’actual escena catalana, el bateria veneçolà, i fundador del grup Seward, Juan Rodríguez Berbín, que també ha actuat de productor del disc, i el contrabaxista i compositor canari Martín Leiton.

El disc s’ha publicat la tardor de 2020 i obre la nova col·lecció del segell català Seed Jazz que, amb ell, vol donar visibilitat a l’escena jove vinculada a aquest gènere.

Preu: 12€

Entrada Reduïda: 10€ (Amics del Vinseum. Jubilats i Entitats en conveni: Omnium Cultural, Amics Teatre Cal Bolet, Casino U.C., Biblioteca Torras i Bages).

Alumnes EMMDC i EMAP menors de 18 anys (5€): Compreu a taquilla el dia del concert.

Atenció: Places limitades.