Skip to main content

MIREIA FELIU & DAVID MENGUAL MAITIA

18 Setembre 2021 |

Auditori VINSEUM

Mireia Feliu, veu
David Mengual, piano
Marc Cuevas, contrabaix
Oriol Roca, bateria
--convidat:  Joan Mas, saxos
 

MIREIA CANTA FELIU

Aquest concert, programat dintre del 31è. FESTIVAL L’HORA DEL JAZZ – Memorial “Tete Montoliu”, en una nova col·laboració del Jazz Club Vilafranca i l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya (i en van 15 de consecutives), presenta una revisió molt personal del repertori de la Núria Feliu, tot portant-lo a territoris sonors força allunyats dels que hem pogut sentir fins ara.

Per a la Mireia Feliu, que ja va visitar el nostre Club ara farà tres anys, la música de la tieta Núria sempre ha format part del seu univers sonor. En aquesta nova visió del repertori “familiar”, compta amb en David Mengual, un dels creadors destacats de l’escena del jazz del País, que actua de catalitzador en aquest viatge musical, tot aportant una nova mirada a les cançons, cercant de trencar esquemes i bastint ponts expressius entre la seva personalitat i la dels seus col·laboradors. Maitia, nom del grup amb el propi Mengual, en Marc Cuevas, l’Oriol Roca, i amb en Joan Mas de convidat, vesteix aquestes cançons amb un so singular i aporta la complicitat de tantes hores fent música junts.

Cada tema és un món propi que ens porta a un espai nou. Són cançons conegudes que sonen com a noves cançons, sense fórmules ni idees preconcebudes. Sense etiquetes ni llocs on arribar. Són les cançons que cantava la Núria Feliu. I sonen molt diferent. Gaudiu del viatge.

AMB EL SUPORT DE       logo umesu           CataniesVia