Skip to main content

ALBERT CIRERA & TRES TAMBORS “SUITE SALADA”

24 Octubre 2020 |

Auditori VINSEUM

tres tambors

Albert Cirera – Saxos i flautes
Joan Monné – Piano
Marko Lohikari – Contrabaix
Òscar Domènech - Bateria

Reconegut pel seu so vigorós i a voltes abrupte, el saxofonista Albert Cirera compta amb un fraseig versàtil que no defuig gens la melodia. Ha participat en nombrosos projectes que van del jazz més clàssic al més contemporani, i també s’ha acostat a d’altres de mes propers al pop o la cançó d’autor. De 2011 ençà que lidera el seu propi quartet, Albert Cirera & Tres Tambors, grup que li proporciona un camp d’expressió ampli, i li permet endinsar-se, entre més estils, en el món de la improvisació lliure.

Amb l’ajuda d’uns companys músics del més alt nivell, en aquest concert sentirem una de les seves creacions més reeixides, Suite Salada, una obra que, dos anys i escaig després d'haver-se estrenat, manté una vigència extraordinària. Es tracta de la composició més lírica del saxofonista, concebuda per a ser interpretada sense pauses. El quartet circula per camins arriscats i profunds on s’aprecia la magistral connexió entre els seus components. Enllaçant paisatges sonors, melodies, interludis i improvisacions plenes d’energia, la música desprèn temperament i sorpresa. Els quatre intèrprets és recreen amb la música com si fossin nens jugant en alguna platja de Menorca, l'illa inspiradora d'una obra que l'Albert Cirera feia temps que duia al cap.

Preu: 12€

Entrada Reduïda: 10€ (Amics del Vinseum. Jubilats i Entitats en conveni amb el JazzClub: Omnium Cultural, Casino Unió Comercial, Swing Vilafranca, Biblioteca Torres i Bages).

Alumnes EMMDC i EMAP menors de 18 anys (5€): Compreu a taquilla el dia del concert.

Atenció: Places limitades.

Patrocinen: MASCARÓ I CATÀNIES VIA

 

Compra L'ENTRADA